Halslift

Met het ouder worden krijgt de huid vaak meer plooien en rimpels. Bovendien zakt de huid ook enigszins uit, specifiek langs de kaaklijn (hamsterwangen) en de hals (in extreme mate ‘kalkoenhals’). Soms zijn er zelfs twee banden zichtbaar in de hals. Vooral het uitzakken van de kaak- en halslijn kan als cosmetisch storend worden ervaren. Men vindt zich er te oud uitzien en voelt het uiterlijk niet passen bij het innerlijk.


Wanneer u zojuist genoemde problemen heeft en zich er aan stoort, kan dat een goede reden zijn om een vorm van halslift te overwegen. Bij een groot huidoverschot in de hals en als u bovendien geen grote zichtbare littekens in de hals wilt, zal deze ingreep meestal ook gecombineerd moeten worden met een facelift. Hierover leest u meer in de folder De (korte litteken/PRS) facelift.

Meer informatie

Op uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden van een behandeling kan alleen in een persoonlijk gesprek worden ingegaan. Lees meer in de uitgebreide folder over de halslift, die bedoeld is als voorbereiding en aanvulling op uw gesprek met de plastisch chirurg.

Contact

(Deze contactformulieren zijn niet bestemd voor het stellen van medische vragen.)

Uitgebreide informatie
Informatiebrochure 'Halslift'
Informatiebrochure 'Halslift' (52 kB)

Comments are closed.