Berend van der Lei

Prof. dr. Berend van der LeiBerend van der Lei (1958), plastisch chirurg vanaf 1 mei 1995, is vanaf 1 februari 2007 aangesteld als Hoogleraar Esthetische Plastische Chirurgie aan de Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij is daarmee de eerste in Nederland en zelfs Europa.

Zijn ervaring in de Cosmetische en Plastische Chirurgie heeft hij in de afgelopen jaren opgebouwd vanuit het Medisch Centrum Leeuwarden en Privékliniek (tegenwoordig Bergman Kliniek) Heerenveen.

Lees Meer

Tim Middelberg

Tim Middelberg (1974) is opgeleid in Duitsland en sinds 2008 plastisch chirurg. Hij heeft in Duitsland in verschillende klinieken in Münster, Berlijn en Halle gewerkt. Sinds 1 oktober 2010 is hij plastisch chirurg in het UMCG.

Zijn aandachtsgebieden zijn borstchirurgie, handchirurgie en reconstructieve plastische chirurgie. Hij bezoekt regelmatig symposia, cursussen en congressen.

Lees Meer

Yassir Eltahir

Dr. Yassir Eltahir (1966), plastisch chirurg sinds 28 februari 2003. Opgeleid in Hongarije. Na gewerkt te hebben in Budapest, Hongarije, is hij sinds 1 maart 2005 staflid op de afdeling plastische chirurgie van het UMCG.

In zijn opleiding speelt cosmetische chirurgie een grote rol. Ervaring in de cosmetische en plastische chirurgie heeft hij opgebouwd in Budapest vanuit Privékliniek Driss Plasty en in de afgelopen jaren vanuit het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Lees Meer

Mike Rüttermann

Mike Rüttermann (1972) is plastisch chirurg in het UMC Groningen sinds januari 2008.

Hij studeerde geneeskunde in Duitsland (Universität Münster) en New York (New York University) en is opgeleid tot plastisch chirurg in meerdere ziekenhuizen in Duitsland en Zuid-Afrika. Voordat hij naar Nederland kwam was hij twee jaar staflid, plaatsvervangend afdelingshoofd en opleider van de afdeling plastische en handchirurgie in het traumacentrum “Bergmannsheil Buer” in Duitsland. Tevens was hij aldaar voor de brandwonden intensive care verantwoordelijk.

Lees Meer

Martin Stenekes

Martin StenekesMartin Stenekes (1976) studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie deed hij onderzoek in het Hospital of University of Pennsylvania in Philadelphia, Verenigde Staten. Daarna deed hij een stage plastische chirurgie in het Hospital das Clínicas da Faculdade de Medicina da Universidade de São Paulo in São Paulo, Brazilië.

Tijdens zijn opleiding tot plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen, volgde hij stages in het Medisch Centrum Leeuwarden, het Martiniziekenhuis in Groningen (brandwonden) en de Bergman Clinics Heerenveen (esthetische chirurgie).

Lees Meer

Vera van Aalst

Drs. V.C van AalstDrs. V.C. van Aalst (1966) is opgeleid in Utrecht en Louisville (USA) en is plastisch chirurg sinds 2004. Na gewerkt te hebben in Louisville en Frankfurt (Duitsland) is zij sinds juli 2013 staflid bij de afdeling Plastische Chirurgie van het UMCG. Haar aandachtsgebieden zijn reconstructieve (micro)chirurgie, mammachirurgie, wondzorg en esthetische chirurgie. Lees Meer