Schaamlipcorrectie

Steeds meer vrouwen storen zich aan de grootte of vorm van een of beide binnenste schaamlippen. Hiervoor kunnen verschillende redenen bestaan, variërend van inderdaad te grote binnenste kleine schaamlippen door aanleg of na zwangerschap, tot normale (grootte) binnenste schaamlippen die men zelf liever kleiner heeft.
Lichamelijke klachten van te grote binnenste schaamlippen zijn mogelijk; het kan hinder geven bij fietsen, sporten of seksuele activiteiten of bij het dragen van strakke kleding. Schaamte komt daarbij ook regelmatig voor.

Wanneer u zojuist genoemde problemen heeft en zich er aan stoort kan dat een goede reden zijn om een correctie te overwegen. Bij een schaamlipverkleining verwijdert de plastisch chirurg schaamlipweefsel. De binnenste schaamlippen worden kleiner en zien er toch nog natuurlijk uit.

Meer informatie

Op uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden van een behandeling kan alleen in een persoonlijk gesprek worden ingegaan. Lees meer in de uitgebreide folder over schaamlipcorrectie, die bedoeld is als voorbereiding en aanvulling op uw gesprek met de plastisch chirurg.

 

Uitgebreide informatie
Informatiebrochure 'Schaamlipcorrectie'
Informatiebrochure 'Schaamlipcorrectie' (48 kB)

Comments are closed.