Beauty through Science 2011

Beauty through Science 2011

Van 9 tot en met 11 juni 2011 gaan prof. dr. B. van der Lei, dr. Y. Eltahir en dr. T.R. Middelberg naar het congres Beauty through Science in Stockholm, Zweden. De onderwerpen voor deze meeting zijn, de nieuwste ontwikkelingen van:

– Esthetische Chirurgie van de borst
– Niet-chirurgische behandelingen
– Esthetische Chirurgie van het gezicht

Tevens vindt er een sessie over post-bariatrische chirurgie plaats en zullen de nieuwste technieken over de esthetische chirurgie gepresenteerd worden. Dit betreft zowel chirurgische en niet-chirurgische behandelingen, en de evaluatie van hun korte-en lange-termijn effecten.

Net als bij de vorige bijeenkomsten zijn er een ​​aantal leuke sociale activiteiten die in voorgaande jaren zeer zijn gewaardeerd.